De Heen 2005

van 21-07-2005 t/m 24-07-2005

Onze route...

Donderdag 21 juli

Lekker uitgeslapen, om half twaalf de caravan gaan inruimen. Jawel, dit is onze eerste (korte) vakantie met onze nieuwe caravan. Dit weekend is om te zien hoe het allemaal gaat en werkt. Na het inruimen nog even aan Peter gevraagd of hij met zijn disselweger wilde wegen, en dat was perfect! Kunnen wij inruimen of niet? Om half een vertrokken naar onze vakantiebestemming.

Dus daar kwamen wij al om ongeveer een uur aan. Het was dus op camping "De Uitwijk" in De Heen.

Alles ging prima, maar toen kregen we het bouwpakket dat voortent heet. Achteraf viel het allemaal wel meezolang wij maar in gedachten hielden dat alle onderdelen gebruikt moesten worden.

Rondje gelopen met de teckels die ouderwets vervelend waren. En plannen gemaakt voor de volgende dag. Daarna niet zoveel meer gedaan.

Oh ja, bericht aan Frida en Will, de vliegenmepper doet het prima.

Oh ja, toch een opmerking over het weer: "Nederlands", dus somber met veel wind. Wel een lekkere temperatuur trouwens.

Vrijdag 22 juli

Na genoten te hebben van een geweldige nachtrust met twee vreselijk zielige, doofstomme teckels, lekker uitgeslapen. Rondje gedaan met de teckels en de inrichting van de caravan anders gedaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Het weer: somber, maar de temperatuur is lekker.

Lekker wezen shoppen in de dichtstbijzijnde stad, Steenbergen. Daarna lekker luieren in het doorkomende zonnetje.

Lekker gegeten, gelopen en verder geluierd. Tevens besloten dat onze kinderen fijn in de auto gaan slapen.

Zaterdag 23 juli

Dus dat werkte perfect. Lekker uitgeslapen, brood gehaald, ontbeten en ons toen afgevraagd wat we gingen doen. Daar hebben we de nodige tijd ingestoken. Toen zijn we met de auto de buurt maar gaan verkennen. "To boldly go where no one has gone before."

Stavenisse, Sint-Annaland,...

Daarna weer als vanouds luieren in het door komende zonnetje.

Vervolgens de wegwerp BBQ (het bakje) uitgeprobeerd, met lekker resultaat. Nog zitten genieten van de rust en het toch niet onaardige weer, totdat wij op de menukaart terecht gekomen waren. Nog wat liggen lezen in onze "hotelkamer". Heerlijke luxe.

Zondag 24 juli

Beetje bijtijds opgestaan, want wij moesten alles nog opruimen. Dat ging veel sneller dan wij dachten en dus reden wij weg om kwart voor elf in plaats van de geplande twaalf uur.

Achteraf bleek dat wij om twaalf uur thuis waren, de caravan uitgeruimd hadden en binnen alles weer opgeruimd hadden.